Primopredaja dužnosti Općinskog načelnika

Danas 11.11.2016. u 9:00 sati obavljena je primopredaja dužnosti općinskog načelnika. Komisija koju su činili pomoćnici načelnika i šefovi odsjeka sastavila je izvještaj o radu za protekli period koji je odlazeći načelnik gosp. Avdija Kovačević predao novom načelniku gosp. Zdravku Maroševiću nakon čega su pomenuti izvještaj i potpisali.

Novi načelnik gosp. Zdravko Marošević je u svom pozdravnom govoru izrazio zahvalnost starom načelniku gosp. Avdiji Kovačeviću na svemu onome što je bilo pozitivno. U obraćanju svojim pomoćnicima poručio je da očekuje maksimalno zalaganje i konkretne rezultate jer se samo zajedničkim radom može prevazići teška situacija u kojoj se općina trenutno nalazi.

Bivši načelnik se također zahvalio svojim suradnicima a novom načelniku poželio puno uspjeha u radu. Također je naglasio da je općina Vareš u protekle četiri godine prolazila kroz težak period koji nebi poželio nikome, a koji je uključivao elementarne nepogode, blokade računa i nepoštivanje povelje o lokalnoj samoupravi od strane viših nivoa vlasti, odnosno nezakonitu eksploataciju šume.